тел: +359 89 899 99 42

profit_down-150 Новини от Хамали-Начев

Напоследък цените на хамалските услуги доста паднаха. Много от фирмите разчитат на ниската цена за да спечелят клиенти, а после се опитват да изкарат още някой лев отгоре като се препазарят. Разбира се най- лесно е да съдим колегите отстрани, без да сме присъствали и да ги обявим за мошенници и видите ли как ние сме най- коректни, или обратното да съдим клиентите, че се опитват да извадят още няколко кашона или шкафчета.

moving_to_europe Новини от Хамали-Начев

Поредното голямо международно преместване за ХАМАЛИ- НАЧЕВ вече е факт. Като казвам голямо имам предвид, че не сме направили две палета кашони с посуда , да ги пуснем на спедитор и след това да тръбим навсякъде че сме големи международни хамали. Напротив, ние сами преместихме успешно от София до остров Корфу 50 куб. м. доста ценно и разнообразно имущество.

work_day-150 Новини от Хамали-Начев

Поредния тежък ден за хамалите. Скоро не бяхме правили четири поръчки за един ден. Колкото и да изглежда лесно, докато намерим адреса, паркираме, опаковаме и пренесем, стана ясно, че ще закъснеем за следващата поръчка.

office-150 Новини от Хамали-Начев

Първото по- голямо преместване на офис за 2015г. вече е извършено успешно. ХАМАЛИ- НАЧЕВ трябваше спешно да преместим офис мебели на АГКК- около 60 куб.м. за един ден.

ХАМАЛИ-НАЧЕВ преместиха успешно още едно пиано. С помощта на „падащия борд” и двама здравеняци от ХАМАЛИ НАЧЕВ, сем. Чохаджиеви за нула време се сдобиха с ново пиано в хола си.

University-150 Новини от Хамали-Начев

ХАМАЛИ-НАЧЕВ успешно почистиха училищния двор на ПГСС Бузема гр. София. За целта беше мобилизирана цялата бригада хамали, както и двата 40 кубикови камиона. На втория ден след обяд училището беше готово за новата учебна година.

ХАМАЛИ-НАЧЕВ разполагат с нов микробус с обем 14 куб.м. и товароносимост 1.8тона само за 0.60 лв. за страната или 20лв./ч. за София. Буса е Мерцедес Спринтер 311CDI, 110 к.с. обурудван с ESP, ASR, ABS, климатик и др. Товарното помещение е с размери: 4,30м дължина, 1.70м широчина и 1,90м височина. Изключително подходящ за дълги преходи както и за работа в центъра на големите градове.

Go to top