Опаковки

ХАМАЛИ-НАЧЕВ продаваме или подаряваме всички видове опаковки, в зависимост от обема на работа и естеството на товарите които преместваме. Като казвам подаряваме имам предвид, че ги предоставяме на клиентите си безплатно, и не увеличаваме цената на други услуги за сметка на опаковката. В нашите камиони винаги има стреч фолио, платове, тиксо (опаковъчно и хартиено), количка, колани и инструменти. Всичко това се използва безплатно от всеки клиент, включително и от тези, които се възползват от промоциите ни.
За големи премествания, в които използваме повече стреч фолио, бабъл фолио, много платове и тиксо, препоръчваме твърда цена за работата с включена опаковка. Това значи, че всичко ще се опакова с качествени материали от хора с голям опит и желание за работа, без каквито и да било усложнения за Вас - клиентите ни.

ХАМАЛИ-НАЧЕВ продаваме опаковки и кашони само на настоящи и бъдещи наши клиенти. Ние предлагаме кашони за продажба или под наем на невероятни цени.
Кашони 50x35x35 под наем само за 1.50 лева за кашон.
Кашон 50x35x35 за продажба 2.50 лева за кашон. Кашоните са петслойни и могат да се използват многократно.Цените на всички други опаковки са в зависимост от количествата и обема на работата.
Ние предлагаме безплатна доставка на опаковките в деня на преместването.
Желаем Ви успех.